11/10/2016

Miért van fél Amerika és szinte egész Magyarország sötétben... avagy a nagy választási csalás


Először is nem vagyok szakértő és a következő beszámoló az én magánvéleményem. Amit látok, hallok itt, Amerikában. A kampány, a Clinton illúzió és a nem is annyira megdöbbentő Trump győzelem. Még annyit, hogy az elektor rendszerbe nem szeretnék belemenni. Ez az amerikai választási rendszer különlegessége, hogy jó vagy rossz, most nem téma.




Nem nagyon szoktam olvasgatni magyar híreket, ha valami fontos van, az otthoniak vagy G. úgyis elmondja. Szégyellem is magam, de mindegy, ez van. A választás után G. mondogatta, hogy ezt vagy azt írta az Index, stb, úgyhogy elkezdtem olvasgatni. TE... JÓ... ÉG! De persze ha belegondolok, hogy a demokraták ugyanolyan sötétségben vannak itt, már nem is hibáztatom őket annyira. Csak kicsit..

UGH, azt se tudom hol kezdjem. Kezdem a legfontosabb tényezővel, ami eldöntötte a választást és senki nem beszél róla. Wikileaks. Ha most azt kérdezi valaki, "Mi?" akkor nem csoda, hogy le van padlózva, hogy Trump nyert.

Wikileaks. Egy online kiadó. 10 éve működő oldal, amit Julian Assange alapított. Aki 4 éve Angliában, Londonban, az Ecuadori Nagykövetségen van menedékjoggal, mert a svédek körözik szexuális zaklatásért többek között. Na de nem is ez az érdekes. Hanem amit publikál. Nemzetbiztonsági dokumentumokat tesz nyilvánossá a neten, amit hackerek vagy besúgók adnak neki oda. Eretetiségvizsgálat után feltölti és bárki által olvasható. Veszélyes, nagyon veszélyes. És azon kívül, hogy tulajdonképpen eldöntötte a választást, csak remélni tudom, hogy további következménye nem lesz a dolognak... (szerintem lesz). Kémjelentések, világgazdasági szerződések, minden, amit csak akar az ember. 

Naszóval októberben jelentették be, hogy jön az "októberi meglepetés".  Wikileaks az Anonymous hackercsapattal együtt elkezdtek feltölteni lopott emaileket nem mástól, mint a Demokrata Párt  (DNC) vezetőjének (John Podesta) személyes fiókjából. Itt kezdett el égni a túz és a a bili kezdett kiborulni. Amiről fél Amerika és szinte egész Magyarország nem tud. És majd azt is megtudjuk, miért.

A Facebookon és Twitteren kezdtek az emberek osztogatni cikkeket, hashtag-elni és fejest ugrani a korrupciót leleplező emailekbe. 

USA-ban a media úgy néz ki, hogy van az úgynevezett mainstream media, a fő hírcsatornák/közszolgálati csatornák. Progresszív, liberális banda. CNN, ABC, CBS, NBC, New York Times újság, Washington Post, The Guardian, Times, stb. De mivel emberek (mindenki) nézi, a benne leadott "híreket" nyelik, mint kacsa a nokedlit. És van a FOX, ami a konzervatív oldalt képviseli egyedül. 

Nomármost kezdtek jönni az emailek. Napi párezer. Fél Amerika olvasta napról napra és lángolt a felháborító tartalomtól. Olyan vérforraló dolgok, hogy hányni lehet. A TV? Ezt figyeld: 30 perces hírblokk. 29 perc Trump szexuális zaklatásairól és a kampányolás alatti zavargásokról, és 54 mp, hogy a wikileaks emaileket az oroszok lopták, így nem törődünk vele. De Trump egy bigott szexista és az oroszokkal van összeköttetésben, akik a választásokkal játszanak és a támogatói rasszisták.
Nézzünk bele, hogy fél Amerika mit tudott meg a wikileaks emailekből. Mindenféle vita nélkül: az email-ek eredetiek, a google DKIN azonosításon átestek. 60 ezer van fent eddig.

Először is a média. A levelezésekből kiderül, hogy Clinton magánvacsorára hívta az összes fő közszolgálati csatorna, napi/hetilap vezetőjét, fő riportereket, újságírókat. Többször. A háttérben. "OFF THE RECORD". Se a FOX, se az Index nem szerepelt a listán. Ez megmagyarázza, hogy miért is mondta "mindenki", hogy csak a Clinton jó és alkalmas és az egyetlen és minden ami pozitív, és miért volt Trump beállítva, mint egy idióta, rasszista, bigott, aggresszív jelölt. A megírt cikkeket átküldték moderálásra a demokrata pártnak megjelenés előtt, megkérdezték, hogy írhatják-e, stb. Ez aztán a cenzúra felsőfoka. A független jelentésről ennyit. És mivel az emailekben ez világosan le van írva, persze, hogy nem hoztak le semmit a wikileakről. 

Az a nagyon régi összeesküvéselmélet igazolódott be, miszerint az amerikai elnököt nem választják, hanem kiválasztják. Az egész mögött a világ legelitebbje áll, akik meghozzák a döntést. És amiről eddig csak pletyák keringtek, most beigazolódott. Minden mögött a Rothschild család és a pénze van. A világon a legnagyobb bank. Ők döntenek mindenről. Ki kap pénzt, mire. Persze nem a saját lakáshitelemről beszélek, hanem országok finanszírozásáról. És hogy ez hogy derült ki? 2008-ban Podesta tagja volt az Obama kampánynak és email-ek mutatják, hogy a választás már el volt döntve mielőtt lezajlott. A jövőbeli Obama elnöknek (president elect - azaz a megválasztott elnök) már októberben elküldték a dokumentumokat a váltásról, és megjegyezték, hogy bizonyos döntéseket normális helyzetben csak az eredmény után kérnek ki, most szükségük lenne visszajelzésre a "president elect"-től. Tehát megvan a kiválasztott és ennek érdekében MINDENT! 

Hatalmas gépezet dolgozott azon, hogy Trumpot legyalulják és Clinton elnöksége kőbe legyen vésve. És bár Trump egy erőteljes egyéniség nagyon jó meglátással a helyzetről, nem lett volna esélye a Wikileaks email-ek nékül. Az ország fele, aki figyelt, bár többségben amúgy is republikánus volt, jónéhány demokratának nyílt fel a szeme, ami tisztán látszik abból, hogy a  demokrata szavazók száma jelentősen lecsökkent. Nem Trumpra szavaztak többen mint általában szoktak, hanem Clintonra kevesebben. 

A wikileaks-es Tweetek, Facebook posztok, konzervatív újságcikkek nap-nap után jelentek meg a csalásokról, míg a közszolgálati média SEMMIT nem jelentett róla, csak szapulták a Trumpot. A media teljesen el volt torzulva (van még most is) és mikor Trump erre próbálta az emberek figyelmét felhívni, teljesen kigúnyolták. Trump mondta, hogy csalnak a választáson, meg van bundázva, erre a média kinevette, hogy csak azért mondja, mert nem tud győzni, hogy ha veszít tudjon hisztizni. Közben amit Trump ezen értett, hogy a média "elveszi" tőle a lehetőséget a fair kampányhoz, nyomják a Clintont, nem jelentenek az emailekről és csak rosszat a Trumpról.

Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül, amire az email-ekben lehet rátalálni:

A kampány keresett meg nőket, akik Trumpot azzal vádolták, hogy megerőszakolta/zaklatta őket. Hamis újsághirdetést tettek fel Trump nevében, amiben a munkaköri leírásban az volt pl, hogy nem szabad meghízni a munkaviszony alatt, illetve dörgölőzni kell a főnökhöz. A nők amúgy a választás előtt mind visszaléptek a vádakkal.

Az elnökjelöltek vitáira Clintonnak előre megadták a kérdéseket a riporterek, moderátorok, illetve őket kérdezték, hogy mit kérdezzenek Trumptól.

Az egyik demokrata jelöltet, Bernie Sanderst, az előversenyben kijátszották, mert jobb volt, mint Clinton. Beépített embere volt Clintonnak a Sanders csapatban. A viták kérdéseit, támogatottsági felméréseket csaltak össze. (a demokraták legnagyobb hibája, az ürge megverte volna Trumpot a választáson) 

Az egyik email-ben a hírre, hogy egy fekete tínédzsert lelőttek azt írják: "Ez nagyszerű", segíti a fegyverellenes részét a kampánynak.

Csaltak a felmérésekkel. Lefizették a felmérést készítő cégeket, hogy többségben kérdezzék a demokratákat, így azt mutatják, hogy Clinton vezet. (Birka megy a tömeg után alapon). Ez volt az egyik oka, hogy belebuktak, tulajdonképpen a saját sírjukat ásták ki ezzel.

"Correct The Record", egy Soros Gyuri által üzemeltetett szervezet, ami tulajdonképpen online trollokat foglalkoztat, hogy Hillary supportot generáljon népszerű site-okon,, mint Reddit, Twitter, Facebook stb. Illegális választási kampányban.

A saját kampányüzenetüket propagandának hívták! Ki mondana ilyet??? Aki nem hisz a saját ideológiájában...

Sértegetések különböző népcsoportokra: a feketéket és muszlimokat "örökös semmirekellőknek" nevezték, a spanyolajkúakat "követelődzőnek", a keresztényeket pedig kigőnyolták a hitük miatt.

Pár cég/név akikkel közvetlen kapcsolat van: Google, Snopes, YouTube, Facebook.

Clinton propaganda videó  -  2 hetes  -  10 ezer nézettség   -  a youtube főoldalán
Clinton wikileask videó    -   2 órás    -  200 ezer nézettség  -  nincs a youtube főoldalán

Amiket a kampányemberei mondtak viselkedéséről/egészségügyi állapotáról:
  • a fejével nincs rendben valami
  • szörnyűek a megérzései
  • gyakran zavart
  • nincs pódium, legyen rövidebb a beszéd
  • rossz a feje?
  • nem hiszem, hogy tudja milyen bolygón élünk
  • borzalmas az ítélőképessége és a megérzése
  • kellett neki szólnom, hogy mosolyogjon, majdnem elájultam
  • sokat hazudik
  • a miniszteriumból ellopott bútorokat
  • személyiségi problémái vannak
  • arrogáns


És akkor az alapítvány. Az alapítvány (Clinton Foundation) ellen most is folyik az FBI nyomozás. Itt aztán van mit említeni. Először is az alapítvány egyidejüleg működött a külügyminisztériumi állással.

Hillary alapítványa fogadott el pénzt olyan országok kormányától, akikről tudta, hogy a radikális iszlám terrorszervezetet (ISIS) támogatják. Katar és Saud Arábia.

Marokkó királya 12 milló dollárt adományozott, 6 hónappal később fegyverkezési üzletet kötöttek. A kampány tagjainak sem tetszett a dolog, és ez az elnökségi verseny bejelentése UTÁN történt.

Külügyminisztersége alatt Bill Clinton 1 millió dollár születésnapi ajándékot kapott Katartól, majd  azok fegyvereket vásároltak az USA-tól, a fegyverkereskedelem mértéke 1400%-kal nőtt.

A gyógyszergyárakkal (akik adományoztak) közösen bizonyos AIDS gyógyszerek árát magasan tartották/tartják.

Az alapítvány pénzéből költöttek utazásra, vakációkra, a lányuk esküvőjére (3 millió).

!!! Az oroszoknak eladta az USA urániumkészletének 20%-át, és a Clinton Alapítvány $145 milló  dollárnyi adományt kapott befektetőktől!!!


Az egyik legnagyobb balhé a bengázi FBI nyomozás részleteibe megy bele, csak dióhéjban: 2012-ben, szeptember 11.-én Líbiában megtámadták az Amerikai Nagykövetséget és megölték az amerikai nagykövetet, Chris Stevenst. Hillary ekkor külügyminiszter volt. Először sima protestálásra fogták, hogy tüntetők elvadultak, de később kiderült, hogy ellenállók voltak a dolog mögött. Amikor az ezzel kapcsolatos nyomozást folytatták, az FBI bekérte a kormányzati levelezéseket, mint bizonyítékot. Ekkor derült ki, hogy Clinton egy illegális magánszerveren (gmail platformon) levelezgetett nemzetbiztonsági dolgokat. Nomármost Clinton azt mondta, hogy átadott minden levelezést. Csakhogy a líbiai kiküldetett is ezt tette és az FBI talált olyan emailt, amit Sidney B. átadott, de Clinton nem. Akkor jöttek rá, hogy valami hiányzik, és hogy magánszerverről is vannak levelek. Titkosított és bizalmas információkkal. 

A wikileaksen fent van 30 ezer email amikor Hillary külügyminiszterként dolgozott, valamint a kampánylevelek (Podesta levelei) között a következő információt találni:

Clinton tudta, hogy a magánszerverét feltörték és a fiókot meghackelték (irja az emailben, hogy furcsa emaileket kap, és más is kapott tőle stb)

Líbiából hónapokkal a támadás előtt elkezdtek segítséget kérni, hogy erősítsék meg a védelmüket, Clinton nem reagált.

Clinton elküldte a meghackelt email fiókkal Stevens részletes szeptember 11.-i beosztását (mikor melyik tárgyalóteremben lesz, szinte percről percre).

13 órája tartott a támadás mire Clinton "észrevette" a segítségkérést, és nem küldött segítséget.

Stevens és 3 másik ember meghalt.

Amikor a nyomozáson (másfél évig tartott) kiderült, hogy volt egy magánszerver, és Clinton megsemmisítette a bizonyítékokat, azt mondva rá, hogy az valóban magán levelezés volt jógáról, majd a teljes szervert Bleach Bittel letörölték, az FBI talált 13 iPhone-t, iPadet, laptopot, amit kalapáccsal összetörtek, míg Clinton azt tanuskodta, hogy csak 1 készüléket használt. Az FBI  30000 email maradványát találta meg a szerveren.

Bill Clinton, az FBI ítélethirdetése előtt 2 nappal találkozott a legfelsőbb ügyésszel egy repülőgép hátuljában, kettesben, fél órára, mikor megkérdezték, mégis miről beszéltek, azt mondták, hogy unokákról.

Az FBI fejének, James Comey-nak a felesége  a New Jersey-i  szenátorválasztáson indult és 2 héttel korábban 500 ezer dollár kampánypénzt kapott Clintonék kebelbarátjától.

Az FBI kijelentette, hogy a törölt emailek között találtak 3szigoróan titkos, kb 30 tirkos és 150 bizalmas információt tartalmazó levelet. Oh, és hogy nem indítanak eljárást.

A wikileaks levelekből kiderül, hogy Clinton olyan embereknek küldött a magánszerveren nemzetbiztonsági dolgokat, mint a takarítónője (nyomtatásra), a kampányfőnöke, a személyes asszisztense, oh és mivel feltörték a szervert, most fent van az összes a wikileaksen, hogy bárki olvashatja... mert nem a kormányzati biztonságos csatornát használta.  


Tyű, sose fogom tudni befejezni, ha nem hagyom abba. Az egész email nyomozást próbálták (sikeresen) manipulálni, a kampányban dolgozók düh9sek voltak, amiért a Clinton ilyen szituációt teremtett, de azt mondták "most takaríthatjuk a szemetét". 

Obama azt mondta, mikor egy interjúban megkérdezték, hogy mikor tudta meg, hogy Hillary magánszervert használt (ami természetesen nem megengedett), azt mondta, hogy a hírekből tudta meg. Aztén az egyik emaiben ezt olvasni: "Az elnök azt mondta, hogy a hírekből tudta meg, hogy Hillary magánszervert használt, ezt el kell suvasztanunk, van nála email, ami nem state.gov" 

Szóval Amerika nem igazán Trumpra szavazott, inkább a korrupció és a globalizált hatalom ellen. Emellett a Project Veritas Action csapat beépült a Demokrata Párthoz és rejtett kamerás filmeket készítettek a választási csalásokról, hogy busszal viszik szavazni az embereket egyik helyről a másikra, ahogy nem kérnem személyi igazolványt a szavazáshoz. Hogy miként folyik a pénz, hogy ne legyen közvetlen nyoma, hogy a kampány vett fel és fizetett agitátorokat, hajléktalan vagy mentálisan beteg embereket, hogy okozzanak egy kis zavargást a Trump kampánybeszédein. 

Gusztustalan banda.

És akkor még nem is említettem azokat a részleteket, amikre nincs közvetlen bizonyíték, hogy Scalia, az egyik legfelőbb bíró februárban meghalt, egyszrűen nem kelt fel. Egy texasi golf-szabadságon volt egy wellness központban, borászat mellett és ez egyik email:

"Nem hiszem,  hogy a vizesjáték medencepartit jelent a szőlőshegyen"

"Rajta vagyok, fel kell kötnünk a gatyánkat hosszú lesz az éjszaka"

A vizesjátékot nem tudom hogy fordítani és nem tudom van-e rá magyar megfelelő. A wet works kifejezés szerepel itt, ami a maffia szóhasználata kivégzésre. A legfelsőbb bíróságra  Obamának kellett volna javasolni helyette valakit. Szerencsére a republikánus ház elutasította Obama javaslatát, hogy megvárják a következő elnököt... Életre szóló pozíció. Mivel a legfelsőbb bíróság feladata az alkotmány védelme, ha Clinton kapja meg az elnökséget, akkor progresszív gondolkodású tagot választott volna helyette, és valószínűleg ez alatt a ciklus alatt még 2 vagy 3 tag fog cserélődni. A jelenlegi eloszlás miatt teljesen eltolódott volna a bíróság a bal oldali párt felé, ha a demokraták nyernek, ami tulajdonképpen a kiegyensúlyozott értékrendet teljesen kinyúvasztotta volna. és olyan változtatásokat tudtak volna elfogadni, mint pl a fegyverbirtoklás teljes ellehetetlenítése.. 

Vagy ott van Seth Rich, aki a demokrata Pártnak dolgozott. Júliusban lelőtték, hajnali 4-kor. A rendőrség fegyveres rablást állapított meg, bár semmije nem hiányzott. Az órája, a pénztárcája nála volt. A választási részlegen dolgozott, a számítógépekkel. Assange tett utalást arra, hogy ő lehetett az egyik besúgó.
Oh, azt mondtam már, hogy 16 államban a választási gépek a Soros által gyártott Smartmetic márkát viselik?

Mindenestre Trump nem az a rigójancsi, akinek az Index lefesti. A magyarok véleménye ugyanúgy el van torzulva, mint fél Amerikáé, aki mást se hallott, mint hogy milyen rossz Trump és milyen szuper Hillary. És most itt roppannak össze a bolondok. Nem értik, hogy tulajdonképpen egy szörnyetegtől próbálta a másik fél megmenteni nemcsak az USA-t, de lehet, hogy annál többet is. 

Clinton semmit nem vitt véghez az életben. Semmit nem tett. Minden kinevezése csak a pozició kitöltésére volt jó. Egész életében azt hajtogatta, hogy egész életében harcolt a gyerekekért és a nőkért. Ez a hatalmas tapasztalata, na meg a korrupció. Abban nagyon ügyes.

A politikai nézeteit úgy váltogatta, mint más az alsónadrágját. Egyik évben nem támogatjuk a melegházasságot, de aztán már igen. Egyik évben progresszív, másikban mérsékelt irányzatú. Az egész élete egy hatalmas hazugság. 

És ez a pozíció, az elnökség mégis neki volt megírva. És MINDENT megtettek az ügy érdekében. 2x annyi pénzt költöttek, mint Trump. Negatív reklámok mentek Trumpról az összes csatornán. A gépezet ment ezerrel. A média meg volt véve, a vitakérdések megvoltak, vandálok Trump kapánybeszédein... És mégis belebukott. Nem Trump sikere volt ez, hanem a Wikileaks-é. Amit nem az oroszok loptak el, hanem besúgók és hackerek adtak oda Assange-nak. 

Meglátjuk hogy hova vezet ez az egész, de azt már marhára unom, hogy a sok "hozzáértő" nyomja az észt Magyarországon, közben halvány fogalmuk nincs az egészről.

Mindenestre ez az oka, hogy a sok beetetett most itt rémüldözik, hogy egy szexista bigott az elnök és a követői mind rasszisták... A sok agymosott veszíteni nem tudó kétségbeesett "fenőtt", akiket okád ki magából a felsőfokú oktatási rendszer és fogalmuk sincs mi a demokrácia.

Hogy  mi lesz még ebből, senki nem tudja. De a Fehér Ház bejelentette, hogy az elnök készen áll felmenteni Hillary Clintont minden felelősség alól, még akkor is, ha bűnösnek találják. 


6 megjegyzés:

  1. Gratulálok, alaposan , részletesen összeszedted a lényeget. Nem könnyű olvasmány, kell kitartás hozzá, de érdemes . Én ugyanígy gondolom, ugyanezt mondanám el. Terveztem is hosszú ideig hogy majd írok folyamatosan ezekről a dolgokról, hogy aki kíváncsi rá legyen másik szemszögből is információja nem csak a liberális propaganda adókról, de nem jutott rá időm. Amit a választás másnapján írtam igyekeztem minél egyszerűbben, minél rövidebben összeszedni, hogy a részleteket majd később alaposabban elmondom. De, még nem adtam fel, mert látom hogy annak ellenére hogy az otthoni blogok, intertes főcimek mind mind sugallják a CNN propagandát, annak ellenére sok ember van akit érdekel a másik nézőpont a másik oldal is. Azt hiszem meg kell adnunk a lehetőséget, hogy aki kiváncsi más véleményre is annak legyen módja az összehassonlításra és eldönthesse mit hisz mit nem hisz. Nem erőszakolom senkire a véleményemet, mert én sem tűrném hogy mások rámerőltessenek valamit amivel nem értek egyet. Nem hangsúlyózom hogy én tudom az igazságot, mert ez sem a mi dolgunk megitélni egymásról. Ma még nem tudni kinek miben lesz igaza. Vannakk azonban tények, bár ez is olyan dolog, hogy akinek bedumálták pl. hogy ne nézd a FOX NEWST mert azok hazudnak, azok annyira követik a kolompot hogy tuti nem nézik. Nekem minden esetre tetszik a szlogen, hogy "We report, you decide" Mi beszámolunk és te eldöntöd. Örülök, hogy olvastalak és hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm mindkettőjüknek a betekintést engedő írást!

    Sajnos, én sem vagyok tájékozódó féle, kedvem nincs végig rágni magam, angol vagy magyar cikkeken. Viszont azt hiszem, hogy ugyanolyan erősen igaz lehet az egyik dolog, mint a másik. És azt is tudni lehet, hogy akit a legjobban mocskolnak, azt kell jobban megnézni, mert amúgy a tények magukban is lejáratják az embert, ha az a köz tudomására hozzák.

    Szóval, köszönöm a cikket,
    én nagyon kérném, hogy mindketten írjanak még részletesebben, és nagyon örülök, hogy nőktől, asszonyoktól olvashatok.

    Üdv. Renáta
    Veszprémből

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Arról már hallottam régebben is amcsi ismerősömtől, hogy a demokraták és a republikánusok szívből utálják egymást, de hogy ennyire ezt nem gondoltam volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hol van itt demokrata szívből utálja a republikánust? Vagy fordítva? Az van leírva, hogy a Clinton kampány hogyan vezette félre fél Amerikát. Hogy kibukott a korrupció. Hogy mennyire hipokraták. Van jónéhány demokrata barátom, ismerősöm és nem utáljuk szívből egymást.

      Törlés

Blog Widget by LinkWithin