1/26/2010

Fotóalbum betekintő - Tél és Kis Csóka megint

A Las Vegas völgyet körülvevő hegyek egy kiadós eső után.

Üzemel a felhőgyár:

Arizona Highway 8

Oszi boldog

És Kis Csókáról sikerült egy kicsit közelebbi képet készítenem. Nagyon aranyos kismadár, teljesen beköltözött. Van egy barátja már, Arti(csóka), olyanokat harcolnak, hogy csak na :) Artit még nem sikerült lefotóznom, ő sokkat félénkebb, mint Kis Csóka. De ami késik, nem múlik.
Ezen a képen kilóg Kis Csóka nyelve:

Reggeli:

4 megjegyzés:

  1. A síelési vágyam még inkább beindult a havas hegycsúcsok láttán :)

    VálaszTörlés
  2. Meseszép képek... eláll a lélegzetem. Nagyon szretem a havat, a hegyeket.

    VálaszTörlés
  3. A kolibris képek nagyon megfogtak.Gyönyörűek!!!Nem mintha alkalmam lenne rá hogy a közeljövőben én is lecsenvégre kapjak egyet(minusz húsz fokban),de megkérdezhetem hogy milyen obit használtál?Láttam hogy neked is canonod van,igaz az enyém "csak"xt.Köszi Marcsi!

    VálaszTörlés
  4. Szia Szilto, mi nem sielunk, de a havat szeretjuk mindketten, illetve Oszi a legjobban es mi is....foleg, hogy nem kell vele bajlodni, de elerheto kozelben van :) Igy a legjobb. :D

    Koszi Tinkmara, kb 60 km-re van a sipalya tolunk, majd 3000 meter magas:) Igazi feludules a sivataghoz kepest... fak, mindenfele egyeb noveny, madar, mokus stb, nagyon jo :)

    Szia Krisz,

    koszonom szepen a dicseretet:) Remelem hamarosan a masik kolibrirol - Arti(Csoka) - is tudok kepet kesziteni, O is kezd egyre batrabb lenni:)

    Megkerdezhetem, hogy hol lattad a Canont? Sony alpha 100-om van. Neha nem bannam, ha Canon vazam lenne, az obik sokkal olcsobbak hozza, mint a Sonyhoz. Es nagyon vagyok egy macro lencsere...
    A kepeket egy Sony 75-300 mm telezoom lencsevel keszitettem, maximalis fokusszal.

    VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin