9/23/2010

Nyári Karácsony, vacsora és fotósarok

Szóval mivel nagyon lusta blogoló vagyok, nem friss a hír, ami méginkább ledöbbentően hathat: karácsonyi vásár van. 3 hete történt, azaz szeptember leges legelején, hogy a kocsiban ezerrel ment a légkondi (38 fok volt kint), belépek az üzletbe és ez a látvány fogad:






Nem kicsit ütött sziven a dolog. Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy nincs fehér Karácsony, na de hogy 38 celsius fokban karifát lássak, az enyhén szólva is durva. Szomorú, hogy mennyire a pénzről szól a dolog, és hogy emberek mint az őrültek vásárolják a cuccost (hát persze, ha nem lehetne eladni, nem raknák ki)... Na mindegy, gondoltam érdekességként megemlítem.
A minap ettünk fini halacskát. Hihetetlen, hogy évekig nem ettünk egy falatot sem. Én mondjuk tudom, hogy azért nem szerettem a halat, mert mindig a szálkákkal kellett megküzdenem, de ezek a tengeri halfilék teljesen szálkamentesek, ami valami fantasztikus :)) Heti 2-3 alkalommal eszünk halat. Nyami, olyan egyszerű elkészíteni (fagyasztott filék, szóval azzal sincs gond), köretnek valami zöldség a sütőbe bedobva, esetleg fehér vagy barna rizs. :)

És 2 stúdiókép az új vakuvillantóm segítségével:
Oszi és az új hátizsákja:
61 kilósan:
Puszi mindenkinek :)
...ÁCIÓ!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a fehérhátteres studiófotókat. Sajna az új lakásom kicsi lesz bármekkora fotóssarok kialakítására, de remélem, a konyhában majd lesz elég fény az ételfotókhoz :)

    Nem csinálnál egy képet nekünk a fotóssarkodról is, hogy mi található benne, milyen elrendezésben? :)

    VálaszTörlés
  2. Nem feltelek, te meg egy egerlyukacskaban is jo kepet csinalnal :))
    Mivel soha nem tanultam fenykepezest, csak probalkozok, probalkozok, es vagy sikerul, vagy nem . A te kepeidet nagyon csodalom. Fantasztikus fotos vagy.
    most nem csinaltam kepet a beallitasrol, de legkozelebb nem hagyom ki :)

    VálaszTörlés
  3. Húúú!Ez engem is szíven ütött! Itthon is egyre korábban tolják az arcunkba, hogy költs minnél többet a karácsonyra..nah de azért ez nagyon durva!!! Novemberben már a nyuszikat is kiteszik a mikulás mellé?
    Oszi nagyon csini az új hátizsákkal és persze Te is csini vagy..mindig egyre jobban! ;-)
    És ne legyél ilyen kishitű..nagyon jó képeket csinálsz Te is!:-) Nekem tetszenek!

    VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin