1/09/2011

Élet a sikeres fogyókúra után

Hmm... :) Szóval egy strigula megvan. A kitűzött célom elértem. Jelemtem 60 kiló alatt vagyok. Igazából már jó ideje megvan, csak lusta voltam írni... Se Karácsony, se képek, se Új Év, se semmi, (utólag is BUÉK) csak nagy hallgatás és a tél élvezete. IMÁDOM! Nincs melegem!!! Jó hideg telünk van, még havazott is kicsit (persze meg nem maradt még 1 órán át sem). Szóval telnek a napok, hetek... én pedig 58.5 kilós voltam ma reggel...
Azzal, hogy elértem ezt a súlyt, korántsem fejeztem be a dolgot. Most jön a neheze. Alakformálás. Mert ugyan lefogytam 58 kilóra (82-ről), de sajnos a testzsirszázalékom magas maradt, ami a súlyzózás hiányának köszönhető tudható be. Ruhában persze vékony vagyok, de a vékony csak egy dolog. Fit! Na az a keményebb. És most az a következő lépés. Mivel ugye életmódot váltunk, nem igazán fogyókúrázunk, így az étkezés kisebb kilengésekkel egész jól sikeredik (sok sovány husi, zoldség, kevés szénhidrát és zsír), így csak a keményebb edzést kell beiktatni. Súlyzózás.
Nos nekem kell egy kis motíváció. Vagy noszogatás vagy állandó dícséret vagy hívjuk ahogy akarjuk. ;) Beneveztem egy 12 hetes alakformáló versenyre. Wow. Merész vagyok, de leginkább azzal, hogy leírom. Be vagyok szarva tojva tőle, nagy kihívás és én nem vagyok túl jóban a kihívásokkal... Egyelőre nagyon be vagyok lendülve és a legjobb, hogy G. is csinálja velem :) Megint a jó öreg csapatmunka (itt meg kell említenem, hogy G. 20 kilótól szabadult meg eddig). Ha nekem nincs kedvem, akkor G. unszol, ha fordítva, akkor én noszogatom, hogy gyerünk csinálni, jó kis Csipet-csapat vagyunk így.  
Szóval... úgy csapongok, mint a legyekkel lepett lónak a farka... szóval tegnapelőtt beneveztem, fényképeztem (amit természetesen nem fogok egyelőre megosztani) és egy hete tornázunk. D. összeállított nekünk egy helyes kis gyakorlatsort, azzal okozgatunk magunknak kisebb nagyobb izomlázat. Első nap láb és váll, harmadik hát és mell, ötödik bicepsz és tricepsz, hetedik pihenő, a páros napok pedig kardió edzések hasizommal. Lapos hasat szeretnék. Sosem volt... De most úgy érzem képes vagyok rá. Rengeteg múlik az étkezésen, szóval arra nagyon kell figyelni. Azt mondják 70% étrend és 30% edzés a lapos has titka, meglátjuk én mire leszek képes.
Ha már itt tartunk, azért van pár képem, amit feltennék, amiket még decemberben csináltam...


58 kilógrammmmmmmmmmmm
Marha büszke vagyok azért magamra :)
És nagyok kíváncsi, hogy mit tudok kihozni magamból... Április elsejére kiderül. Ugyanis akkor telik le a 12 hét. És akkor újra fényképezek. 

19 megjegyzés:

  1. Csinos vagy, és hajrá lapos has! Kockák alakuljatok!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!!
    Tudom milyen örömet jelenthet ez neked, mert én is hasonló cipőben járok. Én már majdnem 85kg voltam, most 58kg vagyok. És imádom!
    Kitartást az edzéshez, éljenek a lapos hasak!:-))

    VálaszTörlés
  3. Sajnos nem találtam e-mail címet az oldaladon, hogy megírhassam, így ide írom, hogy most épp az index főoldalán van a képed a múlt év kedvenc indafotós képei közt. Danbo azonnal szemet szúrt. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szepen koszonom:) nagyon be vagyok indulva hogy sikerl:) Judilla, bizony, isteni :) elvezem, hogy olyan ruhakat tudok felvenni, amiket soha, s-es meretet veszek stb:) en isimasdom es pont ezert nem engedem el magam:)
    Jucuu, koszi :) imadomezt a kePemet Danborol, nagyon sikerult eltalalnom a vilagitast:)

    VálaszTörlés
  5. Nagy garatula neked!Nem semmi amit elértél!Igy leirva olyan egyszerűnek hagzik,de én tudom,hogy milyen sok akarat és elhatározás lehet mögötte.
    S persze azért a megérdemelt jutalamad is meg van érte!

    VálaszTörlés
  6. Marcsi!
    Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Juhééééj!!!!!:D
    Nagyon-nagyon ügyes vagy! Gratuálok!
    Szuperül nézel ki! Most megint adtál nekem egy kis lendületet;) Lassan nekem is el kellene kezdenem intenzívebben mozogni, szerintem már bírnám. De azért még van mit faragnom..
    Így tovább! Nagyon is büszke lehetsz magadra és én is az vagyok Rád! ;)

    VálaszTörlés
  7. Hajrá lapos has!! Holnap megnézem, pontosan mi a neve annak a csajszinak, akinek a hasizmos videóját csináljuk és megírom. Hátha az is segít :)

    VálaszTörlés
  8. Huh, teljesen meg vagyok hatodva, nagyonszepen koszonom a szurkolast es a szoritast es a gratulaciokat :)) Nikol, lattam a te kepeidet, te is rengeteget haladtal, nagyon szep a valtozas :) Krisz, bizony nem volt konnyu, de igy utolag, sokkal konnyebb volt, mint regen barmikor, mert most esszel csinaltuk, eletmodvaltassal, nem ehezessel, koplalassal, amit nagy zabalas kovet. Manka, barmit szivesen veszek, koszonom :))

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok Marcsi! És örülök, hogy újra írtál, már hiányoltalak!
    Nekem a hízókúrám volt sikeres, végre ismét 60-61 kg vagyok a tavaly nyár végi 51 helyett. November-decemberre átestem a ló túlsó oldalára, és bizony rendes pocakom és úszógumijaim lettek (ez pedig nekem nem volt soha :) ), viszont úgy tűnik, ismét sikerül visszaszereznem a régi formám, de azért a biztos siker kedvéért jövőhéttől elkezdek heti 2x zumba-edzésekre járni :)
    Sok sikert a további edzésekhez és alakformáláshoz, nagyon ügyesen haladsz és csini vagy!

    VálaszTörlés
  10. Én is gratulálok! Nagyon szép teljesítmény volt, és drukkolok továbbra is az egyéb terveidhez! Lendületet kaptam újra a tornához, most már a térdem sem fáj, talán tavasszal elkezdhetünk futni - remélem, év végére rólam is megy le vagy 8-10 kiló.

    VálaszTörlés
  11. Na, 'megálmodtam' az éjjel: Debbie Sieber Slim in Six videóit csináljuk, ez kb. 15-20 perc felülés, és hetente 1x-2x szoktam az Insanity vmelyik videóját is csinálni, viszont ott a bemelegítésnél kipurcanok rendszerint.

    VálaszTörlés
  12. Jujj, de szuper!
    Büszke vagyok rád.
    Szép teljesítmény mindkettőtök részéről.
    Április 1-ig nem látunk képeket vagy azért majd megörvendeztetsz egy - kettővel??

    Jók ezek a FLICKR-s képek. :-DD

    VálaszTörlés
  13. Minden elismerésem, de ezt már sokszor elmondtam/leírtam. :-)
    Látunk majd fázisfotókat menet közben?
    A BB-t meddig kell még hordani? Vagy ez már életfogytiglan? :-)))

    VálaszTörlés
  14. Már olyan türelmetlen vagyok, várom a képes beszámolót de nagyon! :-)

    VálaszTörlés
  15. halihó! Mikor érkeznek azok az áprilisi képek??? Gratulálok az eddigi sikereidhez :) Puszi

    VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin