12/30/2009

DIY - Fürdőszoba asztal készítése sajátkezűleg 5.rész

Nah, lefotózgattam a lenti mosdót, miután beraktam az asztalt. Találtam képet, amiket még a nyáron készítettem a fürsőszobáról...
Előtte:
Utána:
A lefestett virágtartó kaspóm...
És egy kép csak az asztalról...


Naszóval végre kész van:)
Ha holnap nem jelentkeznék, akkor minden kedves idetévedőnek nagyon boldog, egészségben gazdag, sikeres Új Esztendőt kívánunk:
 G. + én + Oszi

6 megjegyzés:

 1. Nagyon, nagyon csini lett.
  Neked és a szeretteidnek is Boldog, Békés Új Esztendőt kívánok.

  VálaszTörlés
 2. Tényleg tök jó lett! És igazad volt a fenyő+ fehérrel, teljesen rendben van.. Én valamiért azt hittem, mosdó alatti szekrényt csinálnál belőle..

  Ha nem haragszol meg az építő kritikáért (előrebocsátva, hogy én még csak megközelítően hasonlóra sem lennék képes): a fedlapot fejjel lefelé tettem volna, és a lábai egy picit hosszúnak tűnnek,ami kicsit bont az arányosságán, de ezekkel együtt is egy szép és filigrán darab, nagyon ügyes vagy!! :)

  BUÉK,és remélem, jövőre is sok szép darabbal örvendeztetsz meg minket! :D

  VálaszTörlés
 3. Koszi szepen :)
  Hát nem lett tökéletes, de egyelőre megteszi. Én még gondoltam arra, hogy teszek rá egy polcot, a gólyalábak közé és kosárkákat, de G. máris próbál megszabadulni újonnan elkészült asztalkámtól, hogy helyére beépített polcokat barkácsoljunk... hmmm :)))) Persze, nem vagyok én semmi barkács elrontója ;) Csak hajrá ;)
  A lapot nem tudtam volna fejjel lefelé feltenni, mert egy hatalmas lyukas csomó van a túloldalon.... és mint említettem, utólag jöttem rá, hogy a minta fordított, homorú, nem domború, már késő volt... De nem érdekes, addig, amíg ott van, jó lesz így is :) Köszi a hozzászólásokat :))

  VálaszTörlés
 4. Boldog Újévet! Remélem, jövőre sok trükköt fogok alkalmazni, amit Nálad láttam először :-)

  VálaszTörlés
 5. Koszi, Krókusz és Sziltó, én is BUEK nektek!

  VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin